Att hitta billiga flygresor är inte alltid det lättaste, särskilt inte heller om man vill åka till en speciell plats. För ofta så brukar det ju vara som så att vill man hitta billiga och prisvärda flygbiljetter, så måste man också vara beredd på att ta lite vad som finns att erbjudas. Men faktum är att det finns en hel del resor att fynda där ute, det gäller bara att vara observant och hålla utkik. Här nedan följer i alla fall mina egna personliga tips på smultronställen i Europa som kan vara värt att besöka.

  • Grekland – Ett land som länge varit populärt bland oss svenskar och som utan tvekan sitter på en hel del smultronställen. Framförallt runt om i den fantastiska övärlden som finns. Det finns få ställen i Europa som går upp emot dess fantastiska platser.
  • Turkiet – Ett land som Sverige i början vars skeptiska mot, men som nu har kommit att bli en av svenskarnas absoluta favoriter när det kommer till att semestra och njuta av livet. Men Turkiet har mer att erbjuda än vad ni tror, både maten och kulturen är mycket spännande. Missa inte detta!