36 heat resor för 2014 – månad för månad, är rubriken i en artikel som du kan läsa här. Där skriver man om vad som rekommenderas för varje månad, med allt från Thailand på vintern till Istanbul i höst. Men låt oss kolla på vad som rekommenderas för denna månad, juni.

Det som enligt artikeln är favoriterna för denna sommarmånad är Ibiza, Dalarna och Madrid. En lagom märklig blandning, men visst är det väl så att det inte är helt dumma alternativ. På Ibiza kan man dansa natten lån, och lika gärna ligga vid stranden och mysa. Juni är en bra resa för att åka dit eftersom det är då nattklubbarna öppnas, och ön invaderas av DJ:s över hela världen. Är det party du söker smatidigt som du vill njuta av sol och bad är det med andra ord en ultimat resa. Dalarna då? Det svenska landskapet är fantastiskt på försommaren och sommaren. Har man inte sett det än är det verkligen dags. Och Madrid är också enkelt att lista ut varför det står med på listan, för om du åker senare på sommaren kommer du inte kunna lämna hotellrummet – då är det för varmt!

Har du inte bokat in en resa för junimånad än är det helt klart dags att du gör det. Det kommer bli en fantastisk månad och att unna sig resande är kanske en av de bästa presenten man kan ge sig själv. Det går också att hitta weekendresa till bra pris om du bara klickar runt lite på internet. Kolla till exempelvis Travelpartner.se, de lägger ut resor från flera olika resebolag vilket gör det lätt att hitta bästa pris.