drake

När du reser utomlands, eller ja, inrikes också för den delen. Då kan det vara ett mer eller mindre gissel att hitta ett bra hotell som faller dig i smaken, som ligger på rätt plats och ändå håller den prisklassen som du hade tänkt dig. För många handlar det bara om läget, att frukosten är helt makalös och att man får service 24/7. Andra tänker mest på att det ska vara så billigt som möjligt, så lite avgifter som det bara går. Allt för att dessa aldrig är på rummet eller bara sover där.

Bland annat så har Scandic koncernen börjat producera sina nya hotell. Där de främst har jobbat med rummen i sig för att få ned priserna. Man har till exempel sagt att allt runt omkring, såsom konferensrum och liknande inte kommer finnas. Rummen kommer vara väldigt små men man kommer också kunna dra ned priserna med ungefär 30%. Man kommer använda sig av en massa oanvända kontorslokaler och försöka hålla ned priserna till förmån för korttidsboende.

På långresan

För dig som inte riktigt fått koll på var du ska åka, eller kanske bara inte har hotellet bokat för sommarens resa så listas här en del tips. De allra bästa och lyxigaste hotellen, som oftast är till för affärsresenärer, kan bli aningen billigare på högtider och helger. Ska man resa långt och kanske också med barn så kanske det är bra om hotellet också har någon slags lekhörna och kanske till och med personal som kan hjälpa till. Det brukar oftast kosta extra men kan vara väl värt det på den långa resan som kanske bara görs en gång om året under semestern. Är du däremot ute efter den största lyxen, och då gärna i Stockholm. Så finns det många hotell här som har allt du söker. Boka här.